Menüü

13.märts-17.märts

   ESMASPÄEV

 1Borš seal.h-koor 330g 

 2.Leib (must) 40g

3.Sai 30g

3.Kihil.mannapuder 100g

4.Kissell 100g

Kcal- 786,2

    NELJAPÄEV

1.Paneeritud kala, kart.püree,porg.sal.

3.Leib 40g

4.Morss  200g

5.Puuviljad 50g

Kcal.-678,5

   TEISIPÄEV

1.V-kaps.hakkl.hautis,kart

200/150

2.Leib 40g                      

3.Piim  200g

4.Õuna, rosinasupp v-koor

100/20

Kcal – 899,0

    REEDE

1.Pilaff seal.toome sal.

250/50

2.Leib 40g

4.Tee  200g

5.Muffin 35g

Kcal-691,2

    KOLMAPÄEV

1.Kana-riisisupp 330g

2.Leib  60g

3.Maasika jogurtivaht180g

Kcal-678,9

HEAD  ISU !

ä

    

Kontakt

Aadress:
Nõlva 16, 79101 Järvakandi, Raplamaa

Telefon:
48 77 440

E-mail:
kool@jarvakandi.ee

Juhtkonna kontaktid